Активатор води або як приготувати живу та мертву воду вдома

"Жива вода" - давній секрет довголіття!

 

Організм людини – це енергетична система. Багаторічна практика застосування активованої води підтвердила висновки вчених про те, що саме позитивні та негативні заряди води сприяють підтримці енергетичного балансу клітин.

 

Що означає "Жива" і "Мертва" вода і які її основні властивості?

Є дві основні властивості води, що визначають її якість:

овп воды

PH - Кислотно-лужний Баланс

"Жива" вода має показник PH 8 та вище, а PH "мертвої" води від 6 і нижче.

 

ОВП - Окисно-відновний потенціал або електронний заряд води.

 

ОВП "Живий" води нижче 0, чим менше, тим краще. Наприклад, ОВП свіжого березового соку від -500 мілівольт.

Водопровідна вода в Україні загалом +250 мв.

ОВП "Мертвою" води від 0 та вище.

У природі "живу" воду можна знайти тільки в місцях, де гірські джерела виходять на поверхню. Вода, проходячи через певний мінеральний склад, за рахунок хімічної реакції, насичується негативно-зарядженими електронами і набуває якості "Живої води". Але не в кожному гірському струмку сочиться жива вода. Колодязна вода також не має якостей живої води, тому що негативний заряд живої води спливає, в середньому, за 8-12 годин, а в колодязі вода стоїть і втрачає заряд швидше, ніж прибуває нова.

Живу і мертву воду можна отримати в процесі електролізу в приладі, який називається "Активатором води". По суті, процес електролізу дуже простий і полягає в тому, що в ємність з водою опускаються два електроди: позитивного (Анод) та негативного (Катод). Після подачі електроди електричного струму, в результаті його протікання через воду, в області позитивного електрода, утворюється вода, яку називають "Мертвою" з PH 4-6, що відповідає кислотним рідинам. А в області негативного електрода вода отримує насичений електронами заряд і PH 8-12, що відповідає лужним середовищам і така вода називається "Живий".

"МЕРТВА ВОДА" (Аноліт) є відмінним бактерицидом та дезінфектором. Мертва вода використовується для знезараження ран, при лікуванні будь-яких застудних і вірусних захворювань, знімає кров'яний тиск, покращує сон, зменшує біль у суглобах, має розчинну дію, знищує грибок, дуже швидко лікує нежить та інше. Комахи залишають рослини та ґрунт оброблені "мертвою" водою, попелиця, сапрофіти та личинки молі гинуть.

"ЖИВА ВОДА" (Католіт) має лужне середовище та є потужним біостимулятором (антиоксидант). Легко проникає через мембрани клітин, відновлює структуру клітин, продовжуючи їм життя, внаслідок передачі молекулам клітин негативних електронів, нейтралізує вільні радикали, що є основною причиною старіння клітин. Жива вода стимулює ферментативні системи, підвищує засвоєння їжі, нормалізує клітинний обмін, сприяє виведенню шлаків та посилює захисні властивості організму. Вона загоює виразки шлунка, 12-палої кишки. Ця вода пом'якшує шкіру, розгладжує зморшки, знищує лупу, робить волосся шовковистим і ще: у "живій" воді швидко оживають зів'ялі квіти, а зелені овочі довго зберігаються. Насіння замочене у цій воді показує підвищену схожість, при поливі – краще росте і дає більший урожай.

 

У чому важливість PH?


В організмі всі рідини, що протікають, мають PH вище 7 і є лужними середовищами, тільки в шлунку і в сечовому міхурі рідини мають кислотні властивості, інші, такі як кров, лімфа, міжклітинна рідина, становлять понад 70% складу організму і мають лужне середовище.

Тобто, простіше кажучи, ми – слаболужні.

Майже 80% товарів, які ми вживаємо, відносяться до кислотоутворюючих. Це не означає, що ми їмо кислі на смак продукти. Це означає, що при розщепленні нашої їжі в організмі утворюється набагато більше кислот, ніж лугів (основ). Більшість їжі, що ми їмо, і напої, що ми п'ємо, має кислотні властивості і постійно закисляє наш організм, за винятком деяких фруктів та овочів, а також зелені.

До кислотоутворюючих продуктів належать: м'ясо, риба, морепродукти, ковбаса, продукти з білого борошна, цукор, кава, чорний чай, всі алкогольні напої, пастеризовані соки, сир, горіхи та насіння, злаки, торти, морозиво, яйця та будь-які газовані напої.
До лугоутворюючих продуктів належать: фрукти та їх свіжі соки (за винятком консервованих), негазовані мінеральні води, овочі, зелень, натуральний йогурт, молоко, березовий сік, соя, картопля.
Майже вся термічно оброблена їжа також закисляє організм. В результаті постійного закислення організм витрачає масу енергії для того, щоб олужувати кров і міжклітинний простір, також в результаті постійного закислення незворотно зростає зашлакованість міжклітинного простору. З цього випливає, що кислотно-лужний баланс є одним із найважливіших факторів, що впливають на наше здоров'я.

Купити активатор води ви можете в Одесі, у всіх філіях центру Євмінова. Уточнюйте наявність товару.

 

Замовити активатор для води:

(098) 900-92-93 або купити в магазині в Одесі (див. контакти)

активатор

 

Придбати активатор води в Одесі, для приготування "живої" та "мертвої" води в домашніх умовах ви можете у наших магазинах у всіх районах міста.

 

На замовлення ємності:

3 літри від 1 959

5 літрів від 2 359

7 літрів від 2 759

11 літрів від 3 759

*Ціна залежить від комплектації

 

  

Що таке ОВП?


Окисно-відновний потенціал є основним процесом, що забезпечує життєдіяльність будь-якого організму. ОВП, званий також редокс-потенціал (від англійської RedOx - Reduction/Oxidation), характеризує рівень активності електронів в окислювально-відновних реакціях, тобто. у реакціях, пов'язаних із приєднанням або передачею електронів. ОВП вимірюється спеціальними приладами і виражається в мілівольтах.

Якщо простіше, то ОВП можна уявити собі як заряд. Якщо ОВП рідини від 0 і вище, тобто позитивний заряд (+) це кислотне середовище, і навпаки ОВП нижче 0, негативний заряд (-) характеризує лужне середовище.

Позитивний заряд свідчить про насиченість речовини вільними радикалами. "Жива вода" має потужний негативний заряд та ефективно нейтралізує вільні радикали, будучи потужним антиоксидантом. Але спершу давайте розберемося, що таке вільні радикали.

 

Вільні радикали - нестабільні атоми і з'єднання, що діють як агресивні окислювачі і в результаті шкідливі життєво важливі структури організму, а точніше - активні утворення (молекули, що мають неспарені електрони). Прагнучи знайти нормальну кількість електронів, вони частинку (електрон), що бракує, відривають у інших, повноцінних молекул, внаслідок цього постраждала молекула стає вільним радикалом. Розвивається руйнівна ланцюгова реакція, що знищує живу клітину. Це називається "окислювальний стрес". Насамперед, у здоровій клітині пошкоджуються клітинні мембрани. Під дією вільних радикалів насамперед утворюється таке захворювання, як рак, а також варикозне розширення вен, атеросклероз, хвороби серця, хвороба Паркінсона, флебіти, депресії, катаракта, артрити, астма, хвороба Альцгеймера та багато інших.

Вільні радикали прискорюють старіння організму, провокують запальні процеси у всіх тканинах, включаючи нервову систему та клітини мозку. А найголовніше – порушують функцію імунної системи. Вільні радикали порушують ДНК (гени), викликаючи зміни спадкової інформації та ракові захворювання. Окислення холестерину в крові стимулює його прилипання до стінок артерій та зростання атеросклеротичних бляшок, що загрожує ішемічною хворобою серця та інсультом. Утворюються вільні радикали у процесі клітинного дихання. Збільшується їх кількість із прийомом закисленої їжі та води та при впливі несприятливих факторів навколишнього середовища (радіація, забруднена атмосфера, ультрафіолетове сонячне випромінювання, тютюновий дим, випромінювання побутових приладів (телевізорів, комп'ютерів)).

Позитивно заряджені нестабільні атоми (вільні радикали) протікаючи в міжклітинному просторі нашого організму, прагнуть відібрати недостатні їм електрони в інших атомів, в результаті або відбирають електрони, у наших клітин руйнуючи їх, або злипаються між собою утворюючи каміння і зашлаковують міжклітинний простір, перешкоджаючи міжклітинної рідини та харчування клітин. Передові світові вчені в галузі медицини вже дійшли того, що потрібно лікувати не хворий орган, а причину, що викликала захворювання.

Причина криється в закисленні і міжклітинних "заторах", і хвороба виникає в тих органах, де клітини масово перестають отримувати мікроелементи або гинуть від вільних радикалів. Коли ми п'ємо негативно заряджену лужну воду, тобто "Живу воду", така вода є потужним антиоксидантом, і протікаючи у міжклітинному просторі віддає вільні електрони нашим клітинам відновлюючи їх, а також нейтралізує вільні радикали та поступово "вимиває" зашлакованість міжклітинного простору. Також жива вода поступово розчиняє кам'яні відкладення у нирках та сечовидільній системі.

Збільшує тривалість життя наших клітин, а отже, регенерацію всіх тканин організму, і тим самим уповільнює старіння. Образно кажучи, наші клітини при народженні наповнені негативно зарядженою лужною водою і в такій воді "плавають", як рибки в акваріумі. З роками ми закисляємо свій організм і поступово висихаємо. Не просто довгожителі найчастіше живуть в районах біля гірських джерел і на островах утворених на коралових відкладах.

 

Особливості електролізу у виробництві живої та мертвої води:
Процес електролізу простий, але є тонкощі не передбачивши які весь процес зводиться на “ні”. Недостатньо просто помістити у воду пару електродів і ось чому: з позитивного електрода (Анода) струм прямує до негативного електрода (катода) і разом з цим анод дуже повільно руйнується, цей процес називається "анодне розчинення". Це означає, що матеріали, з яких зроблені електроди повинні бути такими, щоб або не відбувалося розчинення, або матеріал, що розчиняється, був нешкідливий і випадав в осад в ємності з мертвою водою. Для цього як негативний електрод (катод) ми використовуємо Титан або Нержавіючу сталь харчового класу.

А для анода допустимі лише титан зі спецпокриттям, стійким до анодного розчинення, або кремній, або надчистий графіт. Навіть нержавіюча сталь, при анодному розчиненні, передає у воду іони нікелю, хрому та інших металів, які входять до її складу, що може негативно вплинути на здоров'я при вживанні такої води. В активаторі як анод використовується надчистий графіт вищої марки або кремній.

jiva2

  1. В Активаторі електроди, ємності та електросхема збалансовані таким чином, що процес активації триває від 20 до 40 хвилин (залежно від початкової температури та жорсткості води) та жива вода отримує заряд від -400 до -800 мілівольт, в результаті вода здатна утримувати заряд до 20-и годин.
  2. Після приготування вода є зарядженою і деструктурованою, за бажанням, якщо прочитати над нею молитву або наспівати мантру, або просто поставити гармонійну музику, вода швидко набуде відповідної структури.
  3. Після завершення активації води, центральну ємність з "Мертвою" водою необхідно вийняти та перелити, або просто вилити, якщо вона не потрібна. У зовнішній ємності "Жива" вода.
  4. До її вживання, необхідно дати їй відстоятися приблизно від 20 хвилин до 1-ї години, за цей час випадають в осад усі солі та метали, які до цього були розчинені у воді.

Короткий перелік нездужань та хвороб, з якими може впоратися цей прилад для приготування лікувальної води:

• Головний біль, мігрені (проходять менше, ніж за годину).
• Гіпертонія, гіпотонія (тиск нормалізується протягом доби).
• Болі у суглобах, м'язах (зникають протягом доби).
• Ангіна, грип (видужання на 3-й день).
• Алергія, діатез, екзема (проходять через 2-3 дні).
• Герпес (на 2-й чи 3-й день).
• Гельмінтоз (позбавлення паразитів – від двох днів).
• Шкірні захворювання (залежно від складності недуги від двох днів).
• Гнійні рани (менше, ніж за тиждень).
• Порізи, опіки (практично одразу)
• Хвороби сечостатевої системи (помітне покращення з перших днів застосування).
• Геморой (менше, ніж за тиждень).
• Гепатит, холецистит, гастрит, коліт (помітне покращення з перших днів застосування).
• Аденома передміхурової залози (результат можливий на 8 добу застосування).
• А також профілактика багатьох інших захворювань: безсоння, ГРЗ у період епідемії, зміцнення нервової системи тощо.
• Список можна продовжувати до нескінченності... (в інтернеті дуже багато корисної інформації від медиків та ентузіастів про те, що і як лікувати активованою водою).

Таким чином, активатор води є одночасно фільтром, який відмінно фільтрує будь-яку воду, а також дезінфікує її. Навіть у бутильованій воді, купленій у магазині, після активації видно білий осад на дні ємності.

 

Купуйте у наших магазинах в Одесі.

тел.: (098) 900-92-93

Ціна виробу об'ємом 3л. – від 1959 гривень.

 

 

Запис на консультацію до лікаря-вертебролога, на масаж та на заняття з тренером:
+38 (098) 900-92-93